У iPad Pro будуть найкращі OLED-дисплеї для планшетів на ринку

У iPad Pro будуть найкращі OLED-дисплеї для планшетів на ринку

в iCases Blog

З частотою оновлення ProMotion 120 Гц.

Наступний iPad Pro від Apple буде оснащений "безумовно, найкращою OLED-панеллю для планшетів на ринку", стверджують консультанти з ланцюжка поставок Display. Анонсована 7 травня OLED-модель iPad Pro, як стверджується, стане "ультратонким і легким дисплеєм" з LTPO (енергоефективнішим OLED), частотою оновлення ProMotion 120 Гц, тандемними стеками та більш тонким склом, що підтримує високу яскравість, збільшений час автономної роботи і довговічність.

Як повідомлялося раніше, сьогоднішні дані вказують на те, що моделі iPad Pro будуть доступні в 12,9- і 11,1-дюймових розмірах, обидві з тоншими рамками і більш тонким дизайном. Наприклад, 12,9-дюймова версія буде на 1 мм тоншою за поточну модель.

11,1-дюймовий iPad Pro може виявитися гіршим на старті продажів, оскільки Apple вирішила проблеми з витоком світла, які не торкнулися 12,9-дюймової моделі.

Крім найкращого OLED-дисплея на ринку, модель iPad Pro може бути оснащена чипом Apple, оптимізованим для роботи зі штучним інтелектом, і, як очікується, буде поставлятися з новим Apple Pencil і оновленою версією Magic Keyboard. Apple також представить нові 10,9- і 12,9-дюймові моделі iPad Air з РК-дисплеєм.

Додати коментар
Ще статті за темою