Новинка в iCases! Аксессуары для качественной и удобной съемки контента 📸 В каталог

 

Бесплатная доставка Новой Почтой при заказе аксессуаров на сумму от 999 грн 🤑

 
Apple анонсирует новые 14-дюймовые и 16-дюймовые MacBook Pro в следующем году

Apple анонсирует новые 14-дюймовые и 16-дюймовые MacBook Pro в следующем году

в iCases Blog

C чипами M2 Pro и M2 Max.

Попри чутки про те, що Apple анонсує нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro з ще не анонсованими чіпами M2 Pro та M2 Max у листопаді, нові чутки припускають, що Apple натомість випустить нові ноутбуки наступного року.

Згідно з повідомленням з облікового запису "yeux1122" у корейському блозі Naver з посиланням на джерело ланцюжка поставок, оновлені 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro не будуть запущені до початку наступного року, приблизно в березні. Відповідно до облікового запису, який має змішаний послужний список, діяльність у ланцюжку поставок, пов'язана з оновленими MacBook Pro, працює відповідно до графіка, що передбачає запуск наступного року, а не у листопаді.

Історично склалося так, що Apple кілька разів випускала нові комп'ютери Mac у листопаді, у тому числі оригінальний 16-дюймовий MacBook Pro у 2019 році та перші три комп'ютери Mac з чіпом M1 у 2020 році, що додало довіри до ідеї про те, що нові моделі MacBook Pro неминучі.

Марк Гурман з Bloomberg сказав, що очікує, що нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro будуть випущені в "найближчому майбутньому" і "найближчими місяцями", оскільки чутки припускають запуск у листопаді, щоб слідувати минулому прецеденту. Під час останнього дзвінка про доходи компанії генеральний директор Apple Тім Кук сказав, що «лінійка продуктів Apple встановлена» перед святами, можливо, припускаючи, що цього року не буде запуску нових продуктів, оскільки Apple готується до курортного сезону.

Добавить комментарий
Еще статьи по теме