Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить дешеві AirPods і нові AirPods Max цього року

Apple випустить дешеві AirPods і нові AirPods Max цього року

в iCases Blog

За словами Джеффа Пу, аналітика, що займається ланцюжком поставок Apple, компанія Apple планує випустити дешевші AirPods наприкінці цього року.

У своїй сьогоднішній аналітичній записці для інвестиційної компанії Haitong International Securities пан Пу повідомив, що одним із постачальників дешевших AirPods стане дочірня компанія Foxconn. За словами пана Фу, Foxconn почне складання AirPods на своєму заводі в Індії в 4 кварталі 2024 року.

Марк Гурман з Bloomberg раніше повідомив, що Apple планує випустити два четвертих покоління AirPods у вересні або жовтні, включно з моделлю початкового рівня і моделлю середнього рівня. За його словами, обидві моделі отримають новий дизайн із поліпшеною посадкою, якісніший звук і оновлений зарядний кейс із портом USB-C, а модель середнього рівня буде оснащено активним шумозаглушенням і динаміком відстеження місця розташування "Find My". Поки незрозуміло, чи є AirPods нижнього цінового сегмента і AirPods початкового рівня четвертого покоління одним і тим самим продуктом, але це видається ймовірним.

Poo також очікує, що оновлені AirPods Max вийдуть у 4 кварталі 2024 року. Раніше Гарман заявляв, що порт для зарядки USB-C буде єдиною новою особливістю навушників, при цьому можливі й нові варіанти забарвлення.

Додати коментар
Ще статті за темою