Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Джефф Вільямс відвідав Тайвань, щоб забезпечити постачання майбутніх 2-нм чіпів TSMC

Джефф Вільямс відвідав Тайвань, щоб забезпечити постачання майбутніх 2-нм чіпів TSMC

в iCases Blog

Повідомляє Economic Daily News.

Візит, зважаючи на все, включає зустріч Вільямса з головою ради директорів TSMC Веєм Чжецзяном для обговорення замовних чіпів штучного інтелекту та надання Apple доступу до 2-нм виробничого процесу, який розпочнеться у грудні 2025 року.

İPhone15Pro працює на 3-метровому чіпі A17Pro, виготовленому за техпроцесом TSMC. Цей процес підвищує продуктивність та ефективність, дозволяючи вмістити більше транзисторів на меншій площі. Чіп Apple M4, який щойно дебютував у новому iPad Pro, використовує покращену версію цієї 3-нанометрової технології. Очікується, що перехід на 2-нм чіп призведе до подальшого покращення продуктивності порівняно з 3-нм техпроцесом, що дозволить знизити енергоспоживання на 10-15% та до 30%.

Оскільки TSMC, як і раніше, є єдиною компанією, здатною виробляти 2-нм чіпи необхідного розміру та якості, забезпечення ранніх поставок 2-нм чіпів настільки обтяжливе для Apple, що це ексклюзивне право необхідне їй для обмеження доступу конкурентів до цих досконаліших чіпів. у своїй задовольняючи високий попит своєї продукції. Apple зарезервувала всі існуючі потужності TSMC з виробництва мікросхем для 3-нм чіпів. 2-нм чіп компанії може вперше з'явитися у серії iPhone17 у 2025 році.

Додати коментар
Ще статті за темою