iPhone 16 Pro може бути доступний у нових кольорах "Space Black" і "Rose"

iPhone 16 Pro може бути доступний у нових кольорах "Space Black" і "Rose"

в iCases Blog

Стверджують нові чутки з Китаю.

Згідно з повідомленням на Weibo сайту витоків X (Twitter) ShrimpApplePro, колір Blue Titanium, в якому зараз доступна модель iPhone 15 Pro, буде вилучено з лінійки iPhone 16 Pro і замінено новим кольором, Pink. Тим часом, чорний титан буде замінений на чорний космос, який, як стверджується, нагадує однойменний колір iPhone 14 Pro.

За чутками, модель iPhone 16 Pro матиме дещо інші кольори Natural Titanium і White Titanium. За чутками, Natural Titanium повернеться в більш сірому кольорі. White Titanium, з іншого боку, як кажуть, буде більш "сріблясто-білим" і нагадуватиме сріблясту версію iPhone 14 Pro.

MacRumors поки не вдалося знайти користувача Weibo, який є джерелом цих чуток. Однак ShrimpApplePro стверджує, що цей акаунт точно передбачив фіолетовий колір, який дебютував на iPhone 14 Pro перед його запуском.

Apple перевела модель Pro з нержавіючої сталі в титан у торішній серії iPhone 15 Pro. iPhone 15 Pro доступний у кольорах Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium і Natural Titanium, але Apple пропонувала і золотий варіант. Дивно, але цього не сталося. Золото було доступне на iPhone 8 аж до iPhone 5S і на iPhone 14 Pro аж до iPhone XS. Тому, за чутками, новий "рожевий" колір, найімовірніше, буде титановою версією золотого відтінку.

Це вже друга чутка про колірні варіанти iPhone 16 Pro. Минулого місяця витік, відомий як "Majin Boo", стверджував, що модель Pro буде доступною в колірних варіантах "Desert Titanium" і "Titanium Grey", і що ці назви можуть мати певний збіг із сьогоднішнім кольором Rose і модифікованим Natural Titanium. 

Додати коментар
Ще статті за темою