-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

OpenAI випустила додаток ChatGPT для iPhone

OpenAI випустила додаток ChatGPT для iPhone

в iCases Blog

Ця легальна версія дасть змогу користувачам безпечно використовувати ChatGPT.

Компанія OpenAI оголосила про запуск офіційного додатка ChatGPT для iPhone і iPad. Раніше ChatGPT від OpenAI був доступний в Інтернеті та на iOS через кілька сторонніх застосунків, але багато хто з них були еквівалентом шахрайських застосунків, однак ця легальна версія дасть змогу користувачам безпечно використовувати ChatGPT на ходу.

ChatGPT - це чат-бот на основі штучного інтелекту, який використовує генеративний штучний інтелект, щоб відповідати на запитання і давати поради з будь-якої теми, і OpenAI стверджує, що ChatGPT може допомогти в наступному

  • Миттєві відповіді: отримайте точну інформацію без необхідності переглядати рекламу і численні результати.
  • Індивідуальні поради: запитуйте поради з приготування їжі, подорожей, написання повідомлень і багато чого іншого.
  • Творче натхнення: ідеї подарунків, ескізи презентацій, створення ідеального вірша тощо.
  • Професійне розуміння: відгуки про ідеї, узагальнювальні нотатки та підтримка за конкретними темами для підвищення вашої продуктивності.
  • Можливості для навчання: вчіться у своєму власному темпі, чи то нова мова, чи то сучасна історія.

Історія синхронізується між пристроями, тому ви можете бачити свої взаємодії в ChatGPT як в Інтернеті, так і на пристрої iOS, а також інтегрована система розпізнавання мови Whisper.

Наразі ChatGPT для iOS обмежений США, але OpenAI планує вивести його на інші країни найближчими тижнями. За словами компанії, додаток буде постійно покращувати свою функціональність і безпеку на основі відгуків користувачів.

Додаток ChatGPT є безкоштовним, але послуга ChatGPT Plus коштує 19,99 доларів США на місяць. Plus надає пріоритетний доступ до нових функцій, як-от доступність у періоди високого попиту, більш швидкий час відгуку і GPT-4, поліпшена версія ChatGPT.

Додати коментар
Ще статті за темою