Twitter працює над наскрізним шифруванням для особистих повідомлень

Twitter працює над наскрізним шифруванням для особистих повідомлень

в iCases Blog

За словами дослідника додатків Джейн Манчун Вонг.

За словами дослідника додатків Джейн Манчун Вонг, Twitter працює над наскрізним шифруванням прямих повідомлень, що надсилаються через соціальну мережу.

"Бачачи ознаки того, над чим ця функція працює в Twitter для Android", - написав Вонг у твіттері, який супроводжувався кодовими рядками, що виділяють посилання на ключі шифрування.

Генеральний директор Twitter Ілон Маск пізніше відповів на твіт Вонга емодзі з лицем, що підморгує, - важким натяком на те, що ця функція дійсно знаходиться в розробці.

Наскрізні зашифровані DM поставлять платформу обміну повідомленнями Twitter на рівень таких додатків, як Signal і WhatsApp, гарантуючи, що розмова між користувачами будь-коли буде видно тільки тим, хто надсилає повідомлення, а не третьою стороною, що спостерігає.

Twitter розпочав роботу над шифруванням Twitter DM ще у 2018 році під псевдонімом "секретні розмови", але ця функція так і не матеріалізувалася. Маск раніше відстоював орієнтовану на конфіденційність платформу зашифрованих повідомлень Signal, припускаючи, що він робить безпечний зв'язок пріоритетом для сервісу.

У зв'язку з цим Маск сказав, що план підписки Twitter на 8 доларів на місяць буде відновлено пізніше, ніж планувалося спочатку. Twitter Blue Verified тепер повернеться 29 листопада, щоб переконатися, що він твердий, - оголосив Маск у твіттері пізно ввечері у вівторок.

Коментарі
a
avenue17
20.06.2023
Весьма неплохой топик
Додати коментар
Ще статті за темою