В iOS 18 додадуть розширення для Safari з генеративним ШІ

В iOS 18 додадуть розширення для Safari з генеративним ШІ

в iCases Blog

Про це розробники дізналися з внутрішнього коду на серверах Apple.

Згідно з кодом на серверах Apple, виявленим Ніколасом Альваресом, в iOS 18 з'явиться новий помічник для перегляду браузера Safari. Аарон Перріс, автор ресурсу MacRumors, підтвердив, що код існує, але жодних подробиць поки що не відомо. підтвердив існування коду, але жодних подробиць поки що не відомо. підтвердив існування коду, але жодних подробиць поки що не відомо.

За словами Альвареса, схоже, що Browsing Assistant використовує приватну ретрансляційну інфраструктуру iCloud для відправки відповідних даних в Apple з урахуванням конфіденційності. Якщо це дійсно так, то функція, найімовірніше, потребуватиме підписки iCloud+, але це лише припущення.

Пізніше Альварес заявив, що iCloud Private Relay може бути не пов'язана з цією функцією.

Safari Browsing Assistant може бути однією з багатьох нових функцій штучного інтелекту, які, за чутками, з'являться на iPhone разом з iOS 18 наприкінці цього року. Наприклад, Microsoft Edge з Copilot на базі GPT-4, який може узагальнювати веб-сторінки і надавати коротку інформацію. Уже існує кілька веб-браузерів для iPhone з інструментами штучного інтелекту, наприклад Arc Search.

Альварес також виявив так звані можливості "зашифрованого візуального пошуку" в коді на стороні сервера на серверах Apple, але конкретні деталі невідомі. Минулого року автор MacRumors Стів Мозер виявив у бета-коді visionOS нову функцію візуального пошуку для гарнітури Apple Vision Pro, яка дає змогу користувачам копіювати і вставляти надрукований реальний текст у додатки та інші програми. Функція ще не запущена, хоча стверджується, що це станеться. Можливо, Apple планує випустити більш захищену версію цієї функції. Однак код також може стосуватися наявної в iPhone функції візуального пошуку, яка ідентифікує об'єкти на фотографіях і відео.

Ми дізнаємося більше про потенціал цих нових функцій найближчими місяцями, оскільки Apple планує анонсувати iOS 18 на ключовій презентації WWDC 10 червня.

Додати коментар
Ще статті за темою