Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може представити MacBook Air та iPad Pro з OLED-екранами у 2024 році

Apple може представити MacBook Air та iPad Pro з OLED-екранами у 2024 році

в iCases Blog

За словами Росса Янга.

Apple планує представити нові 13-дюймові моделі MacBook Air, 11-дюймові iPad Pro та 12,9-дюймові моделі iPad Pro з OLED-дисплеями у 2024 році, за словами Росса Янга, який у минулому ділився точною інформацією про майбутні продукти Apple. Янг поділився своєю останньою інформацією у твіттері зі своїми передплатниками у неділю.

Янг не поділився жодними додатковими деталями, але на початку цього року він сказав, що всі три пристрої матимуть "двоступінчасті" OLED-дисплеї з двома червоними, зеленими та синіми шарами випромінювання для підвищення яскравості та зниження енергоспоживання. Раніше Янг сказав, що всі три пристрої також підтримуватимуть ProMotion із частотою оновлення до 120 Гц.

Моделі iPad Pro 2017 і більше з'являються вже оснащені ProMotion з частотою оновлення від 24 Гц до 120 Гц, в той час як ProMotion буде новим для MacBook Air. Apple додала ProMotion на 14-дюймовий та 16-дюймовий MacBook Pro у 2021 році, також з діапазоном від 24 до 120 Гц.

Наразі немає комп'ютерів Mac або iPad з OLED-дисплеями. Нові моделі Apple MacBook Air та iPad Pro оснащені РК-дисплеями, а 12,9-дюймовий iPad Pro з міні-світлодіодним підсвічуванням для підвищення яскравості та покращеним коефіцієнтом контрастності 1 000 000:1. На відміну від РК-дисплеїв з міні-світлодіодами, OLED-дисплеї мають пікселі, що самовипромінюються, і не вимагають підсвічування, що дасть пристроям ще кращий коефіцієнт контрастності і час автономної роботи.

Янг є генеральним директором Display Supply Chain Consultants (DSCC). У минулому він точно розкривав, що такі пристрої, як iPhone 13 Pro та MacBook Pro, будуть оснащені ProMotion, що iPad mini шостого покоління буде оснащений 8,3-дюймовим дисплеєм, що найновіший MacBook Air матиме трохи більший 13,6-дюймовий дисплей. та багато іншого, що дасть йому дуже успішний послужний список із чутками про продукт Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою