Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple почала розробляти iOS 19

Apple почала розробляти iOS 19

в iCases Blog

З кодовою назвою Luck.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple вже розпочала роботу над оновленнями програмного забезпечення iOS 19, macOS 16, watchOS 12 та visionOS 3 на наступний рік.

У своєму останньому інформаційному бюлетені "Power On" Гурман сказав, що Apple офіційно розпочала розробку своїх основних операційних систем на 2025 рік з кодовими назвами "Luck" для iOS 19, "Cheer" для macOS 16, "Nepali" для watchOS 12 та "Discovery для visionOS 3.

В той час, як iOS 18, macOS 15 Sequoia, watchOS 11 і visionOS 2 ще не були випущені для громадськості, початок роботи над наступними великими оновленнями програмного забезпечення для основних пристроїв Apple відповідає звичайному графіку. Частково це пов'язано з тим, що апаратні продукти, призначені для запуску наступного року, вимагають програмного забезпечення для тестування, але в даний час ще зарано знати, які функції пропонуватимуть нові операційні системи.

Гурман також сказав, що гарнітура Vision Pro повинна отримати Apple Intelligence вже наступного року, так що це може мати сенс для visionOS 3. Тим часом публічні бета-версії iOS 18, macOS 15 Sequoia, watchOS 11 і visionOS 2 повинні з'явитися в наступному місяці перед офіційним випуском восени

Додати коментар
Ще статті за темою