-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розширить Dynamic Island для всіх моделей iPhone 15

Apple розширить Dynamic Island для всіх моделей iPhone 15

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple планує розширити Dynamic Island до всіх чотирьох моделей iPhone 15, які будуть випущені пізніше цього року. Апаратно-залежна функція наразі обмежена iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max.

У своєму сьогоднішньому інформаційному бюлетені Power On Гурман сказав, що серія iPhone 15 пропонуватиме ті самі чотири розміри екрана, що й серія iPhone 14, а це означає, що клієнти можуть очікувати на 6,1-дюймовий iPhone 15, 6,7-дюймовий iPhone 15 Plus, 1-дюймовий iPhone 15 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 15 Pro Max. Слідуючи по стопах Apple Watch Ultra, Гурман раніше запропонував назвати iPhone 15 Pro Maxmight iPhone 15 Ultra.

Dynamic Island - це область у формі таблеток у верхній частині дисплея iPhone, яка замінює виїмку, знайдену на попередніх моделях. За допомогою програмного забезпечення Dynamic Island перетворюється на різні форми і розміри для Live Activities, системних сповіщень та іншої інформації. Аналітик дисплея Росс Янг раніше стверджував, що Dynamic Island буде доступний на всіх чотирьох моделях iPhone 15, і цей слух тепер підкріплений Gurman.

За словами Гурмана, як і очікувалося, всі чотири моделі iPhone 15 будуть оснащені портом USB-C замість Lightning. USB-C є більш універсальним стандартом зарядки і пропонує більш високу швидкість передачі даних, ніж Lightning.

Гурман також підтвердив чутки про те, що моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені титановою рамкою з тактильними кнопками регулювання гучності. Замість того, щоб фізично рухатися, два нових Taptic Engine усередині пристрою імітуватимуть відчуття натискання кнопок, подібно до того, як працюють кнопка "Додому" iPhone SE і новіші трекпади MacBook.

Очікується, що Apple анонсує серію iPhone 15 у вересні, як зазвичай.

Додати коментар
Ще статті за темою