Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розширить ProMotion і до стандартних моделей iPhone

Apple розширить ProMotion і до стандартних моделей iPhone

в iCases Blog

Це, безсумнівно, змінить індустрію смартфонів.

Компанія Apple вже багато років перебуває в авангарді технологій смартфонів, і їхня флагманська серія iPhone не є винятком. Однією з найбільш вражаючих особливостей останніх моделей iPhone є технологія ProMotion, яка забезпечує частоту оновлення дисплея 120 Гц. Хоча наразі ця технологія доступна тільки на iPhone 13 Pro і 13 Pro Max, ходять чутки, що незабаром вона може поширитися і на інші моделі iPhone.

Технологія ProMotion є революційною для дисплеїв смартфонів. Завдяки частоті оновлення 120 Гц дисплей оновлюється вдвічі частіше, ніж стандартний дисплей 60 Гц, що забезпечує більш плавну і чуйну прокрутку, анімацію і відтворення відео. Ця технологія особливо корисна для геймерів, оскільки вона зменшує затримку введення та покращує загальне враження від гри.

Досі технологія ProMotion була зарезервована для iPhone Apple професійного рівня. Однак, згідно з нещодавнім звітом відомого аналітика Apple Мінг-Чі Куо, у найближчі два роки ця технологія може поширитися і на непрофесійні iPhone.

У доповіді йдеться про те, що технологія ProMotion спершу з'явиться на iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, випуск яких очікується у 2022 році. Потім, у 2023 році, технологію буде поширено на непрофільні iPhone, включно зі стандартним iPhone 14 і, можливо, навіть iPhone SE.

Незважаючи на те, що ця новина є цікавою для шанувальників Apple, важливо зазначити, що наразі це всього лише чутки, і Apple нічого не підтвердила. Однак Мінг-Чі Куо має солідний послужний список, коли справа доходить до передбачення майбутніх планів Apple, тому цілком можливо, що в найближчому майбутньому ми побачимо технологію ProMotion в непрофільних iPhone.

Якщо ці чутки виявляться правдою, це буде значним кроком вперед для індустрії смартфонів. Технологія ProMotion вже зробила революцію в тому, як ми взаємодіємо з нашими iPhone, а поширення її на непрофесійні моделі зробить цю технологію доступною для ширшої аудиторії.

На закінчення слід зазначити, що чутки про те, що технологію ProMotion буде поширено на непрофесійні моделі iPhone у найближчі два роки, є цікавою подією для шанувальників Apple. Хоча важливо сприймати ці чутки з часткою іронії, той факт, що Мінг-Чі Куо передбачив такий розвиток подій, надає чуткам певної достовірності. Нам доведеться почекати і подивитися, що Apple приготувала для нас найближчими роками, але якщо технологія ProMotion дійсно стане доступною на непрофесійних iPhone, це, безсумнівно, змінить індустрію смартфонів.

Додати коментар
Ще статті за темою