-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розробляє свою велику мовну модель (LLM)

Apple розробляє свою велику мовну модель (LLM)

в iCases Blog

Яка працює на пристрої, щоб віддати пріоритет швидкості та конфіденційності.

В інформаційному бюлетені Power On Гарман заявив, що LLM від Apple - це важливий елемент майбутньої функціональності генеративного ШІ. Усі ознаки вказують на те, що він працюватиме повністю на пристрої, а не через хмару, як більшість наявних сервісів ШІ.

Оскільки інструменти ШІ Apple працюють на пристрої, їхні можливості в деяких випадках можуть бути нижчими, ніж у хмарних конкурентів, але Гарман припустив, що компанія може "заповнити цю прогалину", ліцензуючи технології у Google та інших постачальників послуг ШІ. Минулого місяця Гарман повідомив, що Apple веде переговори з Google про те, щоб принести свій движок штучного інтелекту Gemini на iPhone у складі iOS 18. Основними перевагами обробки даних на пристрої стануть більш швидкий час відгуку і підвищена конфіденційність порівняно з хмарними рішеннями.

Маркетингова стратегія Apple щодо технологій штучного інтелекту, найімовірніше, базуватиметься на тому, як вони можуть допомогти користувачам у їхньому повсякденному житті, а не на їхній потужності. Очікується, що ширша стратегія Apple у сфері штучного інтелекту буде розкрита на WWDC у червні, разом з анонсом великих оновлень програмного забезпечення.

Додати коментар
Ще статті за темою