Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила бета-версію iOS 16.5

Apple випустила бета-версію iOS 16.5

в iCases Blog

Що нового - розбираємо.

Нещодавно Apple випустила бета-версію iOS 16.5 для iPhone, і вже є кілька нових цікавих функцій і поліпшень.

Однією з найзначніших змін в iOS 16.5 є введення нового загальносистемного темного режиму. Ця функція дасть змогу користувачам переключитися на темнішу колірну схему, яка легша для очей і може допомогти заощадити час автономної роботи на OLED-пристроях. Крім того, користувачі зможуть планувати автоматичне вмикання і вимикання темного режиму залежно від часу доби.

Ще одним цікавим доповненням iOS 16.5 є введення нових елементів управління конфіденційністю. Тепер користувачі зможуть більш детально контролювати, які додатки мають доступ до даних про місцезнаходження, камеру і мікрофон. Крім того, з'явиться нова функція звіту про конфіденційність, яка дасть змогу користувачам бачити, які додатки використовують їхні дані і як часто.

Apple також внесла деякі поліпшення в роботу Siri в iOS 16.5. Віртуальний помічник тепер зможе розпізнавати і відповідати на більш складні запити і питання, що зробить його ще більш корисним для вирішення повсякденних завдань. Крім того, Siri зможе розуміти кілька мов одночасно, що буде особливо корисно для багатомовних користувачів.

Нарешті, iOS 16.5 внесе деякі поліпшення в додаток камери. Тепер користувачі зможуть контролювати параметри експозиції та фокусування, що дасть їм змогу робити ще більш якісні фотографії та відео. Крім того, в додатку камери з'являться нові функції, такі як кнопка швидкого доступу до рулону камери і можливість робити серійні знімки за допомогою кнопки регулювання гучності.

Загалом, iOS 16.5 виглядає цікавим оновленням для користувачів iPhone. Нові засоби контролю конфіденційності, поліпшення Siri та оновлення додатка камери - є чого чекати. Як і в будь-якій бета-версії, в ній можуть бути деякі помилки і проблеми, які необхідно усунути, але нові функції і поліпшення роблять її вартою уваги.

Додати коментар
Ще статті за темою