Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Baseus представила портативний акумулятор

Baseus представила портативний акумулятор

в iCases Blog

Baseus Power Station 600W відрізняється модульною конструкцією, яка ділить блок живлення на шість елементів.

В Baseus повідомили про продаж нового портативного акумулятора Baseus Power Station 600W. Купити новинку можна за 495 доларів на офіційному сайті, а ємність пристрою становить 180 000 мА•год.

Baseus Power Station 600W має форму прямокутного паралелепіпеда. Для зручності в експлуатації розробники додали дві ручки. Вага новинки – 7 кілограм.

Також розробники додали на портативний акумулятор TFT-дисплей, щоб користувач міг відстежити заряд батареї, стан зарядки та іншу важливу інформацію.

Baseus Power Station 600W має модульну конструкцію, яка поділяє пристрій на шість елементів. Кожен із модулів має своє конкретне завдання: модуль інвертора, модуль зарядки, модуль постійного струму, модуль захисту, модуль BMS та модуль Bluetooth. Продуманість полягає ще в тому, що кожен модуль можна легко від'єднати у випадку поломки та саме потрібну деталь віддати в ремонт. Це справді дуже круте рішення.

Портативний акумулятор Baseus оснащений 8-ма портами, 2-ма стандартними розетками змінного струму, а також 2 порти USB-C, 2 порти USB-A, порт для зарядки автомобіля та роз'єм постійного струму.

Як зазначено в назві, максимальна потужність пристрою становить 600 Вт. Повна зарядка триває кілька годин.

Додати коментар
Ще статті за темою