Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

DigiDNA запускає iMazing 3

DigiDNA запускає iMazing 3

в iCases Blog

Оновлена версія свого програмного забезпечення для керування iPhone та iPad, призначеного для комп'ютерів Mac та Windows.

Інтерфейс iMazing 3 був повністю перероблений: з'явився спеціальний розділ «Огляд», який дозволяє легко знаходити популярні інструменти, такі як передача фотографій з iPhone, завантаження повідомлень, передача музики та створення резервних копій.

У розділі «Огляд пристроїв» наведено детальну інформацію про підключені продукти, такі як серійний номер, номер моделі, ідентифікатор пристрою та дата останньої резервної копії, що дозволяє легко керувати кількома пристроями та отримувати доступ до збережених мультимедіа, повідомлень, контактів та іншого контенту. розділ також доступний.

Для керування батареями є розділ, присвячений батареям, в якому представлені відомості про поточну температуру, розрахунковий максимальний заряд, ефективний максимальний заряд і цикли зарядки, а також представлені варіанти керування сховищем.

Програмне забезпечення iMazing 3 для Mac працює з Vision Pro, а також з iPhone та iPad і підтримує віддалену пару. Інші нові функції включають темний режим, покращене керування резервним копіюванням та знімками, а також оновлений інтерфейс налаштувань.

iMazing 3 доступний для завантаження з веб-сайту iMazing за ціною від 40 доларів США. Клієнти iMazing, які придбали програмне забезпечення після 20 жовтня 2020, можуть оновити його безкоштовно, а клієнти зі старими ліцензіями можуть оновити його зі знижкою 50%.

Додати коментар
Ще статті за темою