Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Експерт з чіпів Apple залишає компанію

Експерт з чіпів Apple залишає компанію

в iCases Blog

Щоб приєднатися до Samsung.

Експерт із чіпів, який працював у Apple протягом дев'яти років, залишив компанію, щоб приєднатися до конкурента Samsung, повідомляє Business Korea.

Кім Ву-Пхен, згідно з звітом, працював у Apple з 2014 року після роботи в Texas Instruments та Qualcomm у попередні роки. У звіті розпливчасто те, якими були обов'язки Кіма в Apple, тільки говориться, що він був експертом з напівпровідників.

Apple використовує широкий спектр чіпів у своїх пристроях, від надширокосмугової чіпової технології до процесорів, які живлять усі її пристрої, та спеціально створеного 5G-модему, який, як повідомляється, знаходиться у розробці.

У Samsung Кім буде директором компанії з нового центру пакувальних рішень. За останні кілька років Samsung збільшила свою участь у напівпровідниковому просторі на тлі посилення конкуренції з боку TSMC, Apple та інших. Минулого місяця Samsung оголосила, що розпочала виробництво 3 нм чіпів з використанням нової архітектури транзисторів.

Конкуренція між Apple і Samsung залишається жорсткою, і обидві компанії продовжують конкурувати за клієнтів у смартфонах, розумних годинниках та аксесуарах, таких як AirPods та Galaxy Buds. Business Korea називає останній найм Samsung від Apple "дещо незвичайним", враховуючи кооперативні, але конкурентні відносини між двома компаніями. Незважаючи на своє суперництво, Samsung та Apple працюють разом, особливо для OLED-дисплеїв.

Додати коментар
Ще статті за темою