Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

ЄС планує звинуватити Apple у порушенні Закону про цифрові ринки

ЄС планує звинуватити Apple у порушенні Закону про цифрові ринки

в iCases Blog

Повідомляє Financial Times.

Після того, як Європейська комісія вирішила, що виробники iPhone не виконують своїх зобов'язань, дозволяючи розробникам додатків безкоштовно "обманювати" користувачів пропозиціями за межами App Store.

Схоже, Євросоюз не поділяє сумнівів щодо звинувачень у використанні основної технології Apple, але які саме звинувачення він планує висунути проти Apple поки що неясно.

Згідно зі звітом, Apple може бути оштрафована за недотримання вимог на суму до 1% від її середнього денного виторгу по всьому світу, який наразі становить трохи більше 5 мільярдів доларів.

Згідно з звітом, висновки ЄС є попередніми, тому Apple може мати час, щоб внести необхідні зміни до iOS до того, як регулятори пред'являть їй офіційні звинувачення. Якщо ЄС висуне звинувачення, Європейська комісія офіційно оголосить про них найближчими тижнями", - йдеться у повідомленні.

Раніше цього року Apple внесла значні зміни до App Store, Apple Pay, Safari та інших програм для iPhone в ЄС в рамках iOS17.4. Тепер Apple підтримує альтернативний ринок додатків, але, як і раніше, стягує плату за основну технологію. Apple також ввела екран вибору браузера Safari за умовчанням, що дозволяє стороннім браузерам використовувати веб-движок, відмінний від вбудованого в iPhone WebKit. Він також дозволяє стороннім програмам для мобільних гаманців отримувати доступ до чіпа NFC в iPhone для використання функції безконтактних платежів.

Додати коментар
Ще статті за темою