Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ключові зміни в iPhone 16 Pro Max

Ключові зміни в iPhone 16 Pro Max

в iCases Blog

5 знакових змін.

Враховуючи чутки про те, що в 2025 році Apple планує додати в серію iPhone 17 нову модель високого класу, це може стати роком, коли Apple представить свою найсміливішу модель - Pro Max. Це свого роду оновлення iPhone 16, що у прямому і переносному сенсі перевершує своїх побратимів.

1. Великий розмір

Згідно з багатьма джерелами, Айфон 16 Про Макс збільшиться в розмірах і може стати найбільшим смартфоном Apple в історії. Діагональ пристрою складе 6,9 дюйма (замість 6,7 дюйма), і очікується, що воно буде вищим і ширшим, ніж торішній Айфон 15 Про Макс. Товщина залишиться незмінною, але через великі розміри вага трохи збільшиться. Якщо бути точним, це буде перше збільшення розміру iPhone з часів серії айфон 12, але це також стане ще одним ударом для користувачів, які віддають перевагу більш компактним телефонам.

2. Великий екран

Логічно припустити, що на великих пристроях дисплей буде більше, але в моделі Айфон 16 Про збільшила фізичний корпус, щоб зробити дисплей більш захоплюючим, а також розробила плату, яка забезпечує більш компактне та ефективне розташування схеми під дисплеєм, в результаті чого рамка стала ще тонше. У минулому році Apple зменшила розмір передньої панелі моделі iphone15Pro за допомогою лиття під низьким тиском або LIPO, зменшивши розмір рамки дисплея до 1,5 міліметра (порівняно з приблизно 2,2 міліметра у моделі айфон 14).

3. Велика камера

Очікується, що Айфон 16 Про Макс буде оснащений більш досконалою основною камерою, яка на 12 відсотків більша і має більш високу продуктивність завдяки спеціальному 48-мегапіксельному сенсору Sony IMX903, а також 15-мегапіксельною ультраширококутною камерою порівняно з 48-мегапіксельним об'єктивом Макс. Говорять, що так воно і є.

4. Більша ємність акумулятора

Apple, тим більше енергоємні батареї будуть використовуватися, і, за словами аналітика Мінґ-Чі Куо, тим довше має бути час автономної роботи, навіть якщо ви, ймовірно, використовуєте батарею того ж розміру, що й існуюча модель. Ранні чутки також припускали, що в обох моделях айфон 16 буде використовуватися акумуляторна технологія, яка може призвести до збільшення ємності і продовження терміну служби. Згідно з іншими чутками, цього року Айфон 16 Про Макс зможе похвалитися більш ніж 30 годинами автономної роботи (порівняно з 29 годинами Айфон 15 Про Макс).

5. Великий обсяг пам'яті

Згідно з одним із чуток з Південної Кореї, майбутня модель айфон 16 про буде доступна з новим максимальним об'ємом пам'яті в 2 ТБ і стане в один ряд з iPad Pro. Повідомляється, що цей крок став результатом недавнього переходу Apple на 4-шарову флеш-пам'ять NAND високої щільності (QLC) для моделей з великим обсягом пам'яті. Завдяки технології QLC NAND Apple може розмістити більше пам'яті на меншій площі, що дешевше, ніж трирівневий осередок (TLC) NAND, що використовується в сучасних iPhone.

Додати коментар
Ще статті за темою