iPhone 16 буде зі ще більш тонкими рамками

iPhone 16 буде зі ще більш тонкими рамками

в iCases Blog

Повідомляє The Elec.

Деякі моделі iPhone 16 матимуть тонші обідки завдяки технології Border Reduction Structure (BRS), повідомляє The Elec.

Технологія BRS дає змогу більш компактно й ефективно розташовувати схеми екрана, що призводить до зменшення товщини безелів без шкоди для продуктивності дисплея і загального форм-фактора пристрою. Це вимагає точних і передових технологій виробництва через складність щільного компонування схем і необхідності згинати частину проводів під обідком.

ІС драйвера дисплея (DDI) - це компонент, який перебуває в центрі цього виробничого завдання і керує активацією та підсвічуванням пікселів на OLED-панелі. Щоб задовольнити вимоги Apple, LG Display, схоже, диверсифікує свій ланцюжок поставок DDI, залучаючи тайванську компанію Novatech на додачу до наявного постачальника LX Semicon. Цей крок покликаний поліпшити контроль якості та одночасно знизити витрати.

Поки незрозуміло, чи буде ця технологія з більш тонким обідком використовуватися в стандартних моделях iPhone 16, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max або в обох. У моделях iPhone 16 Pro розміри дисплеїв становлять 6,3 дюйма з 6,1 дюйма і 6,9 дюйма з 6,7 дюйма. Ці пристрої, швидше за все, будуть оснащені більшими дисплеями, оскільки очікується, що вони стануть більшими без істотного збільшення загального розміру. Варто також зазначити, що торік Apple значно зменшила безелі iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max порівняно з iPhone 15 і iPhone 15 Plus. Згідно з доповіддю з Південної Кореї, опублікованою минулого місяця, технологія BIS, найімовірніше, буде включена у всю лінійку iPhone 16.

Додати коментар
Ще статті за темою