Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Як виглядає пристрій для оновлення iOS у нових iPhone?

Як виглядає пристрій для оновлення iOS у нових iPhone?

в iCases Blog

Інформація з iGen.

iGen повідомляє, що роздрібні магазини Apple вже інформують покупців про нову систему бездротового оновлення програмного забезпечення iPhone перед продажем.

Минулого тижня репортер Bloomberg Марк Гурман повідомив, що нова унікальна система, що отримала назву "Presto", почне поширюватися по всій території США у квітні. Уперше Гурман повідомив про бездротову систему в жовтні, описавши її як "фірмовий пристрій" для працівників роздрібних магазинів, у який поміщаються запечатані коробки з iPhone. Система бездротовим зв'язком вмикає iPhone, що знаходяться в них, оновлює їхнє програмне забезпечення до останньої доступної версії, а потім вимикає їх.

Presto оснащений невеликою шафкою, в якій одночасно можуть перебувати шість коробок з iPhone. Залежно від розміру коробки, на ній є позначки, щоб переконатися, що коробка правильно розташована для NFC. Після правильного розміщення iPhone оновлюються протягом 15-30 хвилин. iGen опублікував відео, на якому зображені два апарати, встановлені один на одного:

Presto був розроблений командою Apple Backstage Operations, яка розробляє інструменти для технічних фахівців і співробітників роздрібних магазинів. Компанія розробила Presto, щоб запобігти продажу ритейлерами iPhone із застарілим програмним забезпеченням. Наприклад, iPhone 15-ї серії поставлявся з iOS 17, але пізніше Apple випустила iOS 17.0.1 до початку продажів. Це оновлення було необхідне для усунення проблеми, коли дані не могли бути передані безпосередньо з інших iPhone у процесі початкового налаштування.

Судячи з усього, Apple має намір представити технологію всім американським ритейлерам до початку літа. Роздрібні продавці за межами США наразі отримують інформацію про те, як працює Presto.

Додати коментар
Ще статті за темою