Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

На неоригінальних дисплеях iPhone можна буде увімкнути True Tone

На неоригінальних дисплеях iPhone можна буде увімкнути True Tone

в iCases Blog

Про це заявила Apple.

Apple випустила докладний технічний документ, в якому розповідається про підхід компанії до ремонту та довговічності пристроїв. У документі Apple заявила, що до кінця 2024 року iPhone краще підтримуватиме дисплеї та акумулятори сторонніх виробників.

По-перше, Apple оголосила, що функція True Tone буде працювати зі сторонніми дисплеями iPhone наприкінці цього року:

True Tone вимагає точного калібрування для правильної роботи, і неможливо увімкнути калібрування за замовчуванням для сторонніх дисплеїв, що може призвести до несподіваної поведінки. Тому Apple відключає функцію True Tone під час використання сторонніх дисплеїв, але включає всі інші аспекти дисплея. Прагнучи запропонувати повнішу підтримку сторонніх деталей, починаючи з кінця 2024 року, Apple дозволить споживачам активувати True Tone зі сторонніми деталями для забезпечення найкращої продуктивності, яка може бути забезпечена.

Вони зможуть вимкнути True Tone у налаштуваннях, якщо дисплей не працюватиме на їхнє задоволення.

True Tone автоматично налаштовуватиме колір дисплея в залежності від навколишнього освітлення.

По-друге, Apple заявила, що показники продуктивності акумулятора, такі як максимальна ємність та кількість циклів зарядки, будуть працювати з акумуляторами iPhone сторонніх виробників пізніше цього року:

В даний час показники працездатності батареї, такі як максимальна ємність та кількість циклів, не представлені споживачам, пристрої яких мають сторонні батареї. Це з тим, що точність цих показників може бути перевірена Apple. Насправді, внутрішній аналіз Apple показав, що деякі сторонні батареї, які продаються як нові, насправді є уживаними, при цьому показники стану батареї маніпулюють, щоб вони виглядали як нові. У спробі покращити підтримку сторонніх батарей, починаючи з кінця 2024 року, Apple відображатиме показники стану батареї з повідомленням про те, що Apple не може перевірити подану інформацію.

Apple заявила, що точність показань акумуляторів, отриманих від інших виробників, не гарантується.

Очікується, що ці зміни з'являться в оновленні iOS 18 пізніше цього року, але Apple не повідомила конкретніших термінів появи цього документа.

Додати коментар
Ще статті за темою