Nothing планує запустити смартфон у США

Nothing планує запустити смартфон у США

в iCases Blog

Щоб прямо конкурувати з iPhone від Apple.

Згідно з новим звітом, опублікованим сьогодні, британська технологічна компанія Nothing планує запустити смартфон у США, щоб безпосередньо конкурувати з iPhone від Apple.

В інтерв'ю CNBC генеральний директор Nothing Карл Пей сказав, що стартап веде "ранні розмови" з американськими операторами стільникового зв'язку про запуск нового телефону в США, але він перестав називати будь-кого з операторів або модель телефону.

Nothing у липні не запустив свій смартфон Phone 1 на більш ніж 40 ринках, включаючи Велику Британію, Японію, Індію та країни континентальної Європи. На той час компанія заявила, що не планує широкомасштабний випуск Phone 1 у США.

"Причина, через яку ми не запустили в США, полягає в тому, що вам потрібно багато додаткової технічної підтримки, щоб підтримати всіх операторів та їх унікальних налаштувань, які їм потрібно зробити поверх Android", - пояснив Пей в інтерв'ю CNBC. "Ми відчували, що раніше не були готові".

"Зараз ми ведемо переговори з деякими перевізниками у США щодо потенційного запуску майбутнього продукту", - сказав китайсько-шведський підприємець.

Пей також визнав, що його компанії нелегко конкуруватиме з Apple на власному газоні. "З Android є проблема, де iOS стає все більш і більш домінуючою. У них дуже сильне блокування з iMessage, з AirDrop, особливо серед покоління Z. Так що це проблема для мене", - сказав він.

"Можливо буде час, коли Apple становить близько 80% загального ринку, і це просто не залишає достатньо місця для виробників на базі Android, щоб продовжувати грати", - додав Пей.

На сьогоднішній день ніщо не було продано понад 1 мільйон продуктів по всьому світу, при цьому навушники Ear (1) продали 600 000 одиниць, а телефон (1) досяг 500 000 поставок.

Згідно з даними, опублікованими CNBC, компанія очікує, що її виручка більш ніж у десять разів у 2022 році – з приблизно 20 мільйонів доларів у 2021 році до приблизно 250 мільйонів доларів цього року. Проте фірма все ще втрачає гроші, що, за словами Пея, частково пов'язане з обміном іноземної валюти.

"Ми платимо більшу частину наших COGS [вартість проданих товарів] у доларах США, але ми заробляємо гроші в фунтах, євро, в індійських рупіях - так що все девальвується до долара США", - сказав Пей. "Мета - бути прибутковою у 2024 році".

Додати коментар
Ще статті за темою