Нові iPad "неодноразово відкладалися"

Нові iPad "неодноразово відкладалися"

в iCases Blog

Кажуть Apple постачальники.

З моменту останнього оновлення лінійки iPad компанією Apple минуло майже 18 місяців, і покупці з нетерпінням чекають на вихід нових моделей: чутки про нові iPad Pro і iPad Air ходять уже кілька місяців, а заплановані дати виходу неодноразово переносилися то на березень, то на квітень, то на травень.

На захист цих чуток можна сказати, що Apple, схоже, стикається із затримками у виробництві нового iPad: цього тижня DigiTimes, посилаючись на джерела від тайванського постачальника, повідомив, що масове виробництво лінз для наступного iPad "неодноразово відкладалося", туманно згадавши про "початок виробництва", яке може відбутися в травні.

Минулого тижня Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що тепер Apple планує запустити нові моделі iPad Pro і iPad Air на початку травня, і, за його словами, виробництво пристроїв уже нарощується в Азії. За його словами, Apple все ще завершує роботу над програмним забезпеченням iPadOS для нових iPad, а на затримку запуску також вплинула передова технологія OLED-дисплеїв.

Очікується, що Apple випустить такі продукти:

  • Нова модель iPad Pro 2 з чипом M3, OLED-дисплеєм, більш тонким корпусом, тонкими рамками, матовим екраном, горизонтальною фронтальною камерою, іншими змінами в дизайні і, можливо, бездротовою зарядкою MagSafe.
  • Нові моделі iPad Air 2 з чипом M2 і горизонтальною фронтальною камерою, включно з першим 12,9-дюймовим iPad Air.
  • Нова клавіатура Magic Keyboard для iPad Pro з алюмінієвим корпусом, збільшеним трекпадом та іншими змінами в дизайні.
  • Новий Apple Pencil з новими жестами "стиснення" для певних дій і, можливо, згодом підтримуватиме visionOS.

Востаннє Apple оновлювала iPad Pro та iPad Air у жовтні 2022 та березні 2022 року відповідно, і тепер очікуються нові версії.

Додати коментар
Ще статті за темою