Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

З'явилася перша фотографія чохла для iPhone 16 Pro

З'явилася перша фотографія чохла для iPhone 16 Pro

в iCases Blog

З кнопкою для запуску камери.

Судячи із зображень, опублікованих Сонні Діксоном, принаймні один виробник аксесуарів уже готується підтримати кнопку Capture, про яку ходять чутки, на iPhone 16.

Діксон продемонстрував чохол для iPhone 16 Pro, який має виріз під кнопкою живлення в крайньому правому куті, де, як очікується, буде розташовуватися кнопка Capture. Невідомо, чи знає виробник аксесуарів про нову кнопку, чи просто обізнаний про чутки, але можна посперечатися, що зміну буде реалізовано.

Видання MacRumors вперше повідомило про плани Apple додати кнопку Capture в усі моделі iPhone 16, які вийдуть наприкінці цього року. Кнопка, як повідомляється, забезпечить швидкий доступ до різних елементів управління камерою для зйомки фото і відео. Зокрема, кнопка дасть змогу користувачам проводити пальцем вліво або вправо для збільшення або зменшення масштабу, натискати на неї легкими рухами, щоб сфокусуватися на об'єкті, і сильно натискати, щоб почати зйомку відео.

Через сенсорну чутливість кнопок і необхідність розташувати їх на одній висоті з рамкою, чохол не закриває кнопки, а має виріз для них.

Під час зйомки горизонтального відео на iPhone 16 ця нова кнопка розташована врівень із верхнім краєм, що полегшує доступ до кнопки спуску затвора. Наразі, коли додаток камери відкрито, цю роль виконує кнопка регулювання гучності.

Щоб розмістити кнопку зйомки, вікно антени mmWave 5G має бути переміщене на нижній лівий край, під кнопку регулювання гучності, в моделях iPhone 16, які продаються в США. В інших країнах цього вікна немає, а міжнародні моделі iPhone 12 - iPhone 15 обмежені 5G з тактовою частотою до 6 ГГц.

Очікується, що Apple представить серію iPhone 16 у вересні.

Додати коментар
Ще статті за темою