Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Додатки Pages, Numbers і Keynote для iPad тепер підтримують роботу з Apple Pencil

Додатки Pages, Numbers і Keynote для iPad тепер підтримують роботу з Apple Pencil

в iCases Blog

Це дуже спрощує роботу на планшеті.

Компанія Apple оголосила, що її популярні додатки Pages, Numbers і Keynote для iPad тепер сумісні з функцією наведення Apple Pencil. Ця нова функція дає змогу користувачам навести Apple Pencil на екран, щоб отримати доступ до контекстних меню, інструментів виділення та інших функцій, що покращує загальну зручність роботи.

Функція наведення Apple Pencil схожа з функціями традиційної комп'ютерної миші, даючи змогу користувачам з легкістю отримувати доступ до різних опцій та інструментів. Завдяки новій підтримці користувачі Pages, Numbers і Keynote можуть наводити курсор на текст і об'єкти, щоб обирати, редагувати та форматувати їх без необхідності натискання й утримання.

Ця нова функціональність також пропонує більш природний та інтуїтивно зрозумілий спосіб взаємодії з додатками. Тепер користувачі можуть виконувати такі завдання, як зміна розміру або кольору шрифту, навівши курсор на текст і вибравши відповідні опції з контекстного меню. Крім того, користувачі можуть швидко виділяти текст або об'єкти, навівши на них курсор Apple Pencil.

Нова функція значно покращує загальну зручність використання додатків, особливо для тих, хто часто використовує Apple Pencil для точного редагування або малювання. Вона також підвищує потенціал продуктивності додатків, роблячи їх ще більш корисними для вирішення професійних та особистих завдань.

Рішення Apple додати підтримку функції наведення Apple Pencil, ймовірно, буде позитивно сприйнято користувачами iPad, які шукають способи поліпшити робочий процес і продуктивність на платформі. Ця функція доступна на всіх поточних моделях iPad і доступна користувачам, у яких на пристрої встановлено останню версію Pages, Numbers і Keynote.

Додати коментар
Ще статті за темою