Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Співробітники Apple стурбовані корисністю і ціною гарнітури змішаної реальності

Співробітники Apple стурбовані корисністю і ціною гарнітури змішаної реальності

в iCases Blog

Гарнітура може не відповідати високим стандартам компанії і навіть зашкодити репутації Apple.

У міру наближення анонсу гарнітури змішаної реальності від Apple деякі співробітники компанії висловлюють серйозні побоювання з приводу цього пристрою. Згідно з анонімними джерелами, ці співробітники побоюються, що гарнітура може не відповідати високим стандартам компанії і навіть зашкодити репутації Apple.

Гарнітура змішаної реальності, яка, за чутками, перебуває в розробці вже кілька років, дасть змогу користувачам відчути поєднання віртуальної та доповненої реальності. Хоча очікується, що пристрій стане великим проривом у сфері змішаної реальності, деякі представники Apple стурбовані тим, що він може не виправдати очікувань.

Як повідомляється, ці побоювання пов'язані з низкою проблем, зокрема з дизайном, функціональністю і зручністю використання пристрою. Деякі співробітники також побоюються, що гарнітура може бути не готовою до початку продажів, і її можуть поспішно випустити на ринок до того, як вона буде повністю налагоджена.

Незважаючи на ці побоювання, очікується, що Apple просунеться вперед з анонсом гарнітури змішаної реальності в найближчому майбутньому. Компанія має репутацію виробника високоякісної продукції і відома своєю увагою до деталей, тому цілком імовірно, що вони витратять час на те, щоб переконатися в тому, що пристрій відповідає їхнім стандартам, перш ніж його буде представлено публіці.

Що стосується побоювань, висловлених деякими співробітниками, ще належить з'ясувати, чи будуть вони виправдані чи ні. Гарнітура змішаної реальності має потенціал стати великим успіхом для Apple, але тільки час покаже, чи виправдає вона очікування.

Додати коментар
Ще статті за темою