Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У iOS 16 з'явиться реклама на екрані блокування

У iOS 16 з'явиться реклама на екрані блокування

в iCases Blog

Це щось новеньке.

Екран блокування iOS 16 сильно змінився. Тепер він підтримує віджети та налаштовується.

Але нам також загрожує і поява реклами на цьому екрані. Як повідомляє TechCrunch, компанія Glance, яка виробляє спеціальний контент для екранів блокування, вже веде переговори з американськими операторами і планує запуститися на деяких смартфонах Android у США протягом найближчих двох місяців.

Компанія заявляє, що її програмне забезпечення вбудоване у понад 400 мільйонів телефонів по всій Азії. А Google є інвестором.

Ідея зміни головного екрана в iOS 16 полягає в тому, що «багатофункціональний екран блокування - це спосіб допомогти вам менше використовувати свій пристрій». Керівник відділу програмного забезпечення Apple Крейг Федерігі назвав його «обличчям вашого смартфона» і сказав, що такі функції, як Live Activities, можуть полегшити отримання інформації без необхідності розблокувати девайс і занурюватися в «набір факторів, що відволікають». Інші розробники підуть шляхом Glance і намагатимуться розміщувати свою рекламу у віджетах iOS 16: анонси заходів, відео, скріншоти з описом подій і так далі. І все тому, що взявши до рук айфон, ви насамперед побачите саме їхні акції пропозиції.

Платформи знайдуть способи витягнути більше контенту на екрани блокування, намагаючись зачепити вашу увагу ще до того, як ви розблокуєте айфон.

Додати коментар
Ще статті за темою