Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iOS 18 користувачі зможуть створювати власні емодзі

В iOS 18 користувачі зможуть створювати власні емодзі

в iCases Blog

З допомогою штучного інтелекту.

Залишилося всього 2 тижні до конференції WWDC, на якій Apple представить iOS 18 з новими функціями штучного інтелекту, оновлення налаштувань домашнього екрану та багато іншого. Згідно з новою доповіддю, однією з нових «чудових функцій штучного інтелекту» стане «можливість створювати власні емодзі за допомогою штучного інтелекту».

В останньому випуску своєї розсилки Power On Марк Гурман з Bloomberg пояснює, чого варто очікувати від iOS 18 та macOS 15. Крім функцій штучного інтелекту, таких як сповіщення, фотографії та нотатки, Apple також планує зробити інструмент для створення емодзі «популярним» серед користувачів.

Одна з визначних функцій привнесе генеративний ІІ в емодзи. Компанія розробляє програмне забезпечення, яке може створювати користувацькі емодзі на льоту, ґрунтуючись на тому, що користувачі пишуть. Це означає, що у вас раптово з'являться абсолютно новий емодзі для будь-якого випадку, крім каталогу опцій, які Apple зараз пропонує на iPhone та інших пристроях.

Apple додає нові емодзі в iPhone щороку в оновленнях iOS. Наприклад, 3 травня в iOS 17.4 з'явилося кілька нових емодзі для iPhone. Нова функція «генерації штучного інтелекту», ймовірно, означає, що користувачам більше не доведеться чекати на щорічні оновлення, щоб розблокувати додаткові налаштування емодзі.

Також у сьогоднішньому розсиланні Гурман повідомив, що iOS 18 дозволяє користувачам перемальовувати іконки програм для налаштування домашнього екрану. Це оновлення дозволить користувачам додавати іконки програм та віджети на домашній екран, а не обмежуватись поточною фіксованою вирівняною сіткою. Очікується, що система зможе вміщувати реактивні літаки.

Додати коментар
Ще статті за темою