Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max буде OLED-панель Samsung "M14"

У iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max буде OLED-панель Samsung "M14"

в iCases Blog

Затверджує новий звіт, що виходить із Південної Кореї.

Як повідомляє ETNews, OLED-панелі Samsung серії "M" призначені для флагманських смартфонів, а "14" означає кількість високоякісних матеріалів, використаних для їх виготовлення. Панель "M14" - перша в серії, і, як стверджується, вона відрізняється чудовою яскравістю та довговічністю.

Повідомляється, що Samsung отримала замовлення на матеріал m14 і готується до виробництва дисплея для другої половини моделі Apple iPhone16Pro. Смартфон Google Pixel9 – єдиний пристрій, який, як очікується, отримає високопродуктивний дисплей у 2024 році.

Попередні повідомлення з Китаю свідчили, що модель iPhone16Pro цього року матиме стандартну яскравість SDR до 1200 нит (на 20% більше, ніж у поточної моделі), тому, як і у дисплея Samsung, пікова яскравість HDR, як очікується, залишиться на рівні 1600 ніт.

Ще один торішній слух припускав, що всі моделі iPhone16 будуть використовувати нову технологію мікрооб'ємних OLED-дисплеїв для збільшення яскравості та зниження енергоспоживання, але поки неясно, чи це стосується конкретно панелі M14.

Згідно з декількома джерелами, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max матимуть більші розміри дисплея, ніж моделі iPhone 15 Pro. iPhone 16 Pro матиме дисплей розміром 6,27 дюйма (з округленням до 6,3), тоді як iPhone 16 Pro Max, як очікується, матиме дисплей розміром 6,85 дюйма (із округленням до 6,9).

Додати коментар
Ще статті за темою