Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У iPhone є прихований трекпад

У iPhone є прихований трекпад

в iCases Blog

З його допомогою можна прискорити редагування тексту.

Навігація та редагування тексту на iPhone можуть здатися стомлюючими, особливо якщо ви намагаєтеся точно позиціонувати курсор. На щастя, Apple вбудувала у свою віртуальну клавіатуру приховані функції, які можуть значно полегшити це завдання. Ось як розблокувати та використовувати цей потужний інструмент для оптимізації редагування тексту.

Наступного разу, коли ви будете писати щось довге і вам доведеться повернутися і щось змінити, просто натисніть пробіл, і екранна клавіатура перетвориться на трекпад, за допомогою якого ви зможете керувати курсором. Це дозволить вам швидко переміщатися текстом, легко переміщуючи курсор у будь-яке місце.

Але це ще не все. У цьому режимі можна також виділяти текст, торкаючись тачпада іншим пальцем. Ця подвійна функція полегшує редагування та налаштування тексту на iPhone. Спробуйте це наступного разу, коли набиратимете повідомлення або нотатку.

Якщо ви хочете скоротити час виконання певних дій на iPhone, у мобільній операційній системі Apple зазвичай є приховане рішення.

Додати коментар
Ще статті за темою