Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У мережі з'явився прототип iPod із вбудованим Тетрісом

У мережі з'явився прототип iPod із вбудованим Тетрісом

в iCases Blog

Такого немає у продажу.

Свого часу Apple розробила клон тетрісу під назвою Stacker, і гра була представлена на прототипі iPod 3-го покоління. Компанія AppleDemoYT, відома пошуком прототипів незвичайних пристроїв, поділилася зображеннями та відеозаписами неопублікованих iPod.

iPod, про який йдеться, відноситься до категорії «DVT», що означає, що це проміжний прототип, що знаходиться на стадії перевірки дизайну. "У мене є модель під номером A1023, який не відомий для жодної версії iPod Classic, і у нього є послідовний інтерфейс користувача, розроблений інженерами Apple".

iPod третього покоління був зроблений у 2003 році, на 14-му тижні (більше ніж за місяць до виходу iPod третього покоління), куплений у постачальника електроніки в Китаї і проданий як є на запчастини. На момент покупки пристрій не працював, але міг завантажитися, якщо замінити гнучкий кабель жорсткого диска.

iPod працює на прототипі iPodOS 2.0, а однією з ігор є "штабелер". Гра «Укладальник» дуже схожа на гру «Тетріс», в якій фігурка переміщається зліва направо за допомогою колеса прокручування. Ідея полягає в тому, що при натисканні на середню кнопку фігура випадає і за одночасне очищення більшої кількості ліній нараховуються окуляри.

На iPod є інші гри, і всі вони мають неопубліковані назви, такі як Block0, Chopper і Klondike. У пристрої також є плейлист для перевірки заряду батареї, що містить класичні пісні, які програються циклічно, що дозволяє припустити, що Apple використовуватиме цей iPod для перевірки часу автономної роботи iPod третього покоління перед випуском.

За словами Аппледемута, він запитав «хрещеного батька iPod» Тоні Фаделла, чому гра «Складач» не була випущена, і Фаделл відповів, що гра була «додана до пізнішої версії програмного забезпечення».

З часом Apple додала в iPod3G кілька ігор, включаючи Bricks, Solitaire, Parachute та Music Quiz. У 2006 році Apple випустила гру в iTunes Store, що дозволило користувачам купувати її для наступних версій iPod, включаючи офіційну версію Tetris.

Серед інших ігор, доступних в iTunes Store, були Bejeweled, Mini golf, Mahjong, Zuma, Cubis2 та Pac-Man.

Додати коментар
Ще статті за темою