Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У X (раніше Twitter) не відображатимуться показувати "лайки"

У X (раніше Twitter) не відображатимуться показувати "лайки"

в iCases Blog

На сторінках профілю користувачів.

За заявою компанії, соціальна медіаплатформа X (колишній Twitter) негайно перестане показувати публічні «лайки» на сторінках профілів користувачів. Цей план був підтверджений інженерами X у середу після того, як автор MacRumors Аарон Перріс виявив прапор, що вказує на наступну зміну у додатку x для iOS.

Перріс виявив, що відключення прапора повністю видаляє вкладку "Мені подобається" зі всіх профілів користувачів. Його відкриття було опубліковано на сайті X, передруковане інженерами x та згодом підтверджено.

«Так, ми робимо приватним те, що нам подобається, – відповів Хаофей Ванг, технічний директор X. – Публічні лайки заохочують неналежну поведінку. Наприклад, багато людей не хочуть віддавати перевагу «нестандартному» контенту через страх помсти вандалів або захист публічного образу».

"Скоро ви зможете ставити лайки, не турбуючись про те, хто їх дивиться", - продовжив король. "Він також нагадує, що чим більше постів вам подобається, тим краще буде ваш алгоритм", - додав він.

Щоб усунути плутанину серед користувачів, старший інженер-програміст Ікс Енріке Барраган також відповів, що користувачі можуть бачити, кому сподобалися їхні пости, а також кількість лайків під кожним постом, відповіддю і т. д. Ця зміна включає приховування постів, які сподобалися іншим користувачам.

Передплатники X Premium могли додатково приховувати вкладку "Мені подобається" у своєму профілі, але платформа була налаштована на масовий доступ до неї, і поки неясно, коли будуть введені зміни, але як тільки зміни будуть внесені, всі користувачі X, включаючи власника маски, отримають догана. тому що вам подобалися спірні пости у минулому, ви не зможете отримати доступ до публіки.

Додати коментар
Ще статті за темою