Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Вийшла оновлена ​​портативна колонка Beats Pill

Вийшла оновлена ​​портативна колонка Beats Pill

в iCases Blog

З USB-C та захистом від води.

Колонка Beats Pill з 24-годинним часом автономної роботи та USB-C Sound знову доступна.

Після кількох місяців витоків та публічних виступів колонка Beats Pill знову доступна. Ця портативна Bluetooth-колонка, яку можна замовити вже сьогодні, дуже схожа на попередню версію, але тепер вона захищена від пилу та води за стандартом IP67 та оснащена дротовим звуком USB-C.

Нова колонка доступна в чорному, червоному або золотому кольорі, вони надійдуть у продаж сьогодні. Як і багато інших колонок у цьому ціновому діапазоні, це монофонічний динамік, але Beats стверджує, що оновлена ​​комбінація ВЧ та НЧ динаміків набагато краща, ніж у дуже старій моделі Beats Pill Plus. Інші характеристики включають час автономної роботи до 24 годин, функцію гучного зв'язку і можливість підключення двох колонок Pill в стерео або моно режимі для синхронного відтворення, якщо ви знаходитесь в різних кімнатах.

Beats - це довгострокова програма, орієнтована як на Android, так і на iOS, і Pill продовжує її зусилля, пропонуючи пару в один дотик, функцію "Знайти мій пристрій" та інші трюки на обох платформах. Порт USB-C колонки універсальний: він дозволяє заряджати зовнішні пристрої, а й підтримує лінійний аудіовхід.

Додати коментар
Ще статті за темою