Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

AirPods будуть оснащеними датчиками для покращення слуху

AirPods будуть оснащеними датчиками для покращення слуху

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

Згідно з інформацією Марка Гурмана з Bloomberg, AirPods від Apple будуть поліпшені з точки зору функцій здоров'я слуху в найближчі роки.

У своєму останньому випуску інформаційного бюлетеня "Power On", Гурман зазначив, що Apple "оновить AirPods, щоб вони стали інструментом здоров'я в найближчі роки", і додав, що вони отримають можливість "отримувати якісь слухові дані".

Хоча останніми роками Apple вже додала кілька функцій, пов'язаних зі слухом, до AirPods, таких як Live Listen і Conversation Boost, Гурман зазначив, що такі функції ще не схвалені FDA і не призначені для заміни слухових апаратів. Однак, з огляду на цілі Apple в галузі охорони здоров'я, він очікує, що AirPods стануть більш офіційним інструментом здоров'я в найближчому майбутньому.

Мін-Чі Куо, аналітик Apple, раніше підкреслював намір компанії додати можливості біометричного моніторингу стану до майбутніх моделей AirPods. Патентні заявки Apple описують систему моніторингу придатності на основі навушників, яка об'єднує вдосконалений біометричний датчик для виявлення фізіологічних показників, включно з температурою, частотою серцевих скорочень, рівнем потовиділення і багатьом іншим, за допомогою контакту зі шкірою і вбудованих датчиків руху. Крім того, віце-президент Apple з технологій Кевін Лінч також натякнув на те, що AirPods можуть стати джерелом додаткових даних про здоров'я в майбутньому.

Нові функції здоров'я слуху не обов'язково залежатимуть від випуску нових навушників AirPods, оскільки сучасні моделі вже містять динаміки і мікрофони, які можуть підтримувати такі функції. Ці функції можуть бути додані на наявні пристрої за допомогою оновлення прошивки.

Додати коментар
Ще статті за темою