Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

AirPods Pro 2 можуть виступати як слухові апарати

AirPods Pro 2 можуть виступати як слухові апарати

в iCases Blog

І мати покращений зарядний футляр.

Передбачуваний витік інформації свідчить про те, що в "AirPods Pro 2" будуть внесені значні зміни з функціями здоров'я та покращеною підтримкою Find My.

Друге покоління AirPods Pro давно настає, і чутки поширюються довкола мінімуму зовнішніх оновлень. Останній витік підтверджує мінімальні зміни в дизайні, а також про кілька нових функцій і оновлений зарядний футляр.

Згідно з опублікованою інформацією з видання 52Audio, AirPods Pro 2 будуть оснащені оновленим процесором H1, датчиком виявлення серцевого ритму, та новим мікрофоном у зарядному футлярі. Інформація, мабуть, надходить із внутрішніх джерел, а включені зображення візуалізуються на основі наявної інформації.

Передбачувані нові функції включають виявлення серцевого ритму, функціональність слухового апарату і покращений звук. Зарядний футляр отримує USB-C замість Lightning, динаміки для Find My та мікрофон для функції слухового апарату.

Дизайн у загальних зображеннях залишається незмінним, у своїй витік передбачає, що це зміни є внутрішніми. Датчик серцевого ритму може збирати дані про температуру, але це не підтверджено.

Зарядний футляр MagSafe може мати мікрофони з правого боку для збирання навколишнього аудіо та використання слухового апарату. Звук, зібраний чохлом, передається на навушники для обробки і поліпшення і, імовірно, використовується для мікрофона, що говорить, при розмові з користувачем, що слабо чує.

Динамік у нижній частині зарядного футляра може видавати звук Find My. Це схоже на AirTag і може допомогти користувачам знайти втрачений пристрій, який знаходиться поза увагою.

Додати коментар
Ще статті за темою