Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple хоче у 3 рази збільшити виробництво iPhone в Індії

Apple хоче у 3 рази збільшити виробництво iPhone в Індії

в iCases Blog

Протягом двох років.

Apple хоче потроїти свої виробничі потужності iPhone в Індії протягом наступних двох років, що є частиною ширшого плану диверсифікації свого ланцюжка поставок з Китаю та в інші частини світу.

Згідно зі звітом Mint, неназваний "старший керівник галузі" сказав: "[Apple] хоче збільшити обсяги, які вони роблять з Індії. Він може зрости більш ніж утричі більше, ніж вони прагнуть зробити цього року". У звіті цитується другий виконавчий директор, який сказав, що Apple доручила Foxconn, Pegatron та Wistron, трьом зі своїх найбільших постачальників, збільшити свої потужності та робочу силу в країні.

Лише цього тижня було оголошено, що Foxconn інвестувала 500 мільйонів доларів у свою індійську дочірню компанію, сподіваючись збільшити свій оперативний потенціал у країні. Apple та її постачальники вже виробляють кілька моделей iPhone в Індії, включаючи новий iPhone 14, з повідомленнями про плани розширити виробництво інших продуктів, включаючи iPad.

Постачання моделей iPhone 14 Pro напередодні курортного сезону були сильно обмежені через збої на головному заводі Foxconn у Китаї. Apple заявила в прес-релізі минулого місяця, що «дбайливо працює», щоб відновити постачання до попереднього рівня.

Додати коментар
Ще статті за темою