Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple інвестує понад 250 мільйонів доларів у галузі штучного інтелекту

Apple інвестує понад 250 мільйонів доларів у галузі штучного інтелекту

в iCases Blog

Точніше для кампуса, де проводитимуть роботи.

Компанія Apple оголосила про те, що інвестує понад 250 мільйонів доларів у розширення свого кампусу в сінгапурському районі Анг Мо Кіо.

Apple розглядає цю ініціативу як продовження своєї давньої прихильності регіону, яка почалася 1981 року, коли невелика команда з 72 співробітників зосередилася на створенні Apple II. Сьогодні кампус у Сінгапурі - це штаб-квартира Apple в Азії, де працюють понад 3600 співробітників, задіяних у всіх напрямках діяльності Apple, включно з програмним забезпеченням, апаратним забезпеченням, послугами та підтримкою клієнтів. У країні також працюють три магазини Apple Store.

Сінгапур - справді єдине у своєму роді місце, і ми пишаємося зв'язком, який ми встановили з цією динамічною спільнотою творців, учнів і мрійників", - сказав Тім Кук, генеральний директор Apple. "З нашим зростаючим кампусом Apple пише тут нову главу в нашій історії. Наші сінгапурські команди зіграли важливу роль у збагаченні життя наших клієнтів - і ми не можемо дочекатися ще багатьох десятиліть інновацій.

Apple заявила, що інвестиції будуть спрямовані на модернізацію двох будівель, прилеглих до наявної будівлі Apple, і об'єднання їх в єдиний кампус, який полегшить взаємодію між командами. Це стане наслідком десятиліття модернізації та розширення, включно з 50-відсотковим розширенням Центру апаратних технологій, що розпочнеться у 2019 році.

Розширений кампус працюватиме винятково на поновлюваних джерелах енергії та отримає сертифікат LEED Gold відповідно до глобальних зобов'язань компанії в галузі сталого розвитку, йдеться в повідомленні компанії. З 2020 року Apple не викидає в атмосферу вуглекислий газ під час своєї корпоративної діяльності, а з 2018 року використовує 100 відсотків поновлюваних джерел енергії.

Очікується, що будівництво розпочнеться наприкінці цього року. За даними Apple, компанія підтримує понад 60 000 робочих місць у Сінгапурі завдяки прямій зайнятості, ланцюжку постачань та економіці застосунків для iOS, а також співпрацює з місцевими навчальними закладами для просування інновацій та розвитку технологій.

Додати коментар
Ще статті за темою