Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple скоротила викиди парникових газів більш ніж удвічі з 2015 року

Apple скоротила викиди парникових газів більш ніж удвічі з 2015 року

в iCases Blog

Просуваючись до своєї мети щодо вуглецевої нейтральності на 2030 рік.

В останньому звіті Apple про екологічний прогрес докладно описано зусилля та інновації Apple в галузі чистої енергії, ефективного перероблення відходів і використання екологічної сировини, які сприяли значному скороченню викидів. Згідно зі звітом, значного скорочення викидів було досягнуто завдяки широкому використанню компанією Apple екологічно чистої енергії, включно з інтеграцією перероблених матеріалів в асортимент продукції та підвищенням енергоефективності всього глобального ланцюжка поставок.

Apple вже кілька років домагається значних успіхів у переробці та відновленні матеріалів у рамках своєї ширшої екологічної стратегії. Компанія збільшила використання переробленого кобальту і літію у своїх батареях: за статистикою минулого року, 56 % кобальту і 24 % літію були отримані з перероблених матеріалів. Ці зусилля є частиною більш масштабної ініціативи з переходу всієї продукції на 100% перероблені та відновлювані матеріали.

У звіті також відзначаються досягнення в галузі енергоефективності та відновлюваних джерел енергії. Понад 16,5 гігават екологічно чистої енергії виробляється в рамках програми Apple Supplier Clean Energy Program, яка підтримує проєкти по всьому світу. Програма життєво важлива для Apple і її постачальників у плані скорочення викидів вуглекислого газу, що дало змогу заощадити загалом понад 2 мільярди кіловат-годин електроенергії минулого року. Компанія також активно відмовляється від використання пластику в упаковці та переходить на альтернативні матеріали на основі волокон.

Apple також фінансує низку організацій і програм, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації та просвіту в галузі сталого розвитку. Наприклад, у США компанія підтримує програму Justice Outside Network для мережевих лідерів, яка присвячена освіті на природі та екології.

Більш детальну інформацію можна знайти в повному звіті Apple про екологічний прогрес за 2024 рік.

Додати коментар
Ще статті за темою