Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може активувати супутниковий зв'язок у iOS 16.1.1

Apple може активувати супутниковий зв'язок у iOS 16.1.1

в iCases Blog

Усі чотири моделі iPhone 14 підтримують нову функцію Emergency SOS через супутник.

Всі чотири моделі iPhone 14 підтримують нову функцію Emergency SOS через супутник, яка дозволить пристроям підключатися безпосередньо до супутника, дозволяючи користувачам відправляти текстові повідомлення до служб екстреної допомоги, перебуваючи за межами зони дії стільникового зв'язку та покриття Wi-Fi. Apple заявляє, що ця функція буде запущена в листопаді, і хоча компанія ще не надала більш конкретної дати випуску, ми виклали найімовірніші терміни нижче.

У документі підтримки Apple заявляє, що Emergency SOS через супутник "буде доступний з оновленням програмного забезпечення iOS 16, яке вийде у листопаді 2022 року". Враховуючи, що iOS 16.1 була випущена наприкінці жовтня і що iOS 16.2, як очікується, буде випущена в грудні, Emergency SOS через супутник, швидше за все, буде включена з iOS 16.1.1, яка вже перебуває в стадії тестування і має вирішити проблеми. , пов'язані з підключенням Wi-Fi та фреймворком SKAdNetwork.

Існує менша ймовірність того, що Emergency SOS через супутник буде включений з iOS 16.1.2, але поки що немає жодних доказів такого оновлення, і Apple, ймовірно, захоче запустити Emergency SOS через супутник.

Коли він буде запущений у Сполучених Штатах та Канаді, Apple заявляє, що Emergency SOS через супутник буде безкоштовним протягом перших двох років, що говорить про те, що Apple, можливо, планує стягувати плату за обслуговування у якийсь момент у майбутньому. Повідомляється, що Apple підтвердила, що ця функція буде поширена на інші країни до кінця наступного року.

В "ідеальних умовах з прямим видом на небо та горизонт" Apple каже, що відправка текстового повідомлення через супутник може зайняти 15 секунд, але зазначає, що може знадобитися більше хвилини, щоб відправити повідомлення "під деревами зі світлим або середнім листям". Прочитайте наш докладний посібник з аварійного SOS через супутник для отримання додаткової інформації про цю функцію.

Додати коментар
Ще статті за темою