Apple може відмовитися від фізичних кнопок у iPhone 16

Apple може відмовитися від фізичних кнопок у iPhone 16

в iCases Blog

Інформація поки що на рівні чуток.

Ходять чутки, що Apple хоче перевести майбутні моделі iPhone із фізичних кнопок на ємнісні. Тепер, згідно з новими звітами про ланцюжок постачання, Apple замовила нову систему ємнісних кнопок для заміни фізичних кнопок на iPhone 16.

Минулого року ходили чутки, що iPhone 15 буде замінено на новий дизайн ємнісних кнопок. Однак цей план було скасовано через виробничі проблеми за кілька місяців до запуску iPhone 15.

Згідно зі звітом про ланцюжок поставок Economic Daily, Apple розмістила у Advanced Semiconductor Engineering замовлення на кнопки ємності для iPhone 16 цього року. Замовлення включає упаковані системні модулі для заміни фізичних кнопок на обох сторонах iPhone 16 ємнісними кнопками.

Він також включає наступні додаткові компоненти
Taptic Engine на обох сторонах iPhone 16, який забезпечує вібровіддачу при натисканні ємнісних кнопок.

У звіті пояснюється, що:

Повідомляється, що Apple потрібно принаймні два модулі пакета на системному рівні для інтеграції відповідних компонентів, таких як ємнісні кнопки та двигун Taptic Engine, для видалення фізичних кнопок, таких як кнопки регулювання гучності та кнопки живлення, які використовувалися в iPhone протягом багатьох років . Відповідні пакети системних модулів контролюються виключно Sun Moon Light Investment Control.

Додати коментар
Ще статті за темою