Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple оновила свій пакет програм iWork

Apple оновила свій пакет програм iWork

в iCases Blog

Працювати стало ще комфортніше.

Apple оновила свій пакет програм iWork, представивши нові функції для Pages, Numbers та Keynote як на пристроях iOS, так і на Mac.

Keynote

На iOS Keynote тепер можна збільшити слайди до максимального рівня масштабування 400 відсотків, а також є нова функція для більш точного редагування розміру шрифту до двох знаків після коми.

На Mac програму "Keynote" можна використовувати для створення або відкриття презентацій, репетування слайд-шоу або початку презентації.

Nombers

У Numbers для iOS користувачі тепер можуть копіювати знімок осередків таблиці без формул, категорій або прихованих значень, а також формули та осередки можуть бути заповнені автозаповнення за допомогою VoiceOver. Numbers також підтримує точніше редагування розміру шрифту до двох знаків після коми.

На Mac ярлики можна використовувати для створення або відкриття електронних таблиць та додавання рядків до таблиці, а VoiceOver можна використовувати для створення формул та заповнення осередків за допомогою автозаповнення.

Pages

Pages для iOS тепер має можливість публікації безпосередньо в Apple Books з розміром файлів до 2 ГБ, а також можливість швидко почати писати новий документ на iPhone, торкнувшись і утримуючи піктограму програми Pages на головному екрані. Коментарі можна читати, а зміни можна відстежувати за допомогою VoiceOver, а розмір шрифту можна редагувати точніше.

Mac Pages має ту ж підтримку VoiceOver, а також ярлики можуть використовуватися для створення і відкриття документів.

Додати коментар
Ще статті за темою