Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple переманила інженера з Ford до себе

Apple переманила інженера з Ford до себе

в iCases Blog

Для роботи над проєктом Apple Car.

Інженер Ford Дезі Уйкашевич покинула компанію та перейшла до Apple для роботи над автомобільним проектом, повідомляє Bloomberg. Уйкашевич працювала у Ford більше 30 років, і вона має досвід у системах безпеки, інженерному проектуванні, дизайні кузова та багато іншого.

До відходу з Ford до Apple Уйкашевич обіймала посаду глобального директора Інженерного управління автомобільної безпеки Ford, але до цього вона була інженерним директором. З сайту Ford:

На своїй попередній посаді вона була інженерним директором з північноамериканських автомобільних програм, де відповідала за проектування автомобільних та комунальних програм, керуючи результатами інженерного проектування, включаючи досягнення витрат, прибутку, якості та термінів. До цього Дезі була глобальним директором з інжинірингу інтер'єрів, де вона керувала стратегією, реалізацією програми, якістю та запуском інтер'єрів за всіма глобальними програмами. До цього Дезі завершив 3-річне міжнародне призначення в Німеччині, обіймаючи посаду інженерного директора Ford з систем кузова та проектування.
Уйкашевич вперше приєдналася до Ford ще в 1991 році і протягом багатьох років піднімалася службовими сходами. Вона доклала руку до розробки Ford Escape, Explorer, Fiesta та Focus, а також працювала над електромобілями. Уйкашевич має багатий досвід, який принесе користь проекту Apple Car, і вона може допомогти Apple розробити гарантії для свого електромобіля.

Раніше Блумберг заявляв, що Apple хоче, щоб Apple Car був безпечнішим, ніж автомобілі Tesla та Waymo, із системами резервного копіювання, щоб уникнути збоїв системи водіння.

Apple регулярно наймає співробітників Ford та інших автомобільних компаній протягом останніх кількох років, оскільки вона працює над розробкою повністю автономного автомобіля. Проект Apple Car зіткнувся з постійними проблемами лідерства, і цілі Apple кілька разів змінювалися, але останні чутки припускають, що Apple знаходиться на шляху до постачання автомобіля десь у наступному десятилітті.

Говорять, що Apple прагне запуску в 2025 році, але проблеми з розробкою автомобіля можуть перенести проект на 2028 рік.

Додати коментар
Ще статті за темою