Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple поділилася новою рекламою "Goodbye Leather"

Apple поділилася новою рекламою "Goodbye Leather"

в iCases Blog

На своєму каналі YouTube у Великій Британії.

Через кілька місяців після скандального переходу Apple зі шкіри на тканину Fine Woven для своїх аксесуарів, компанія випустила нову рекламу iPhone під назвою Goodbye Leather на своєму британському каналі YouTube.

У той час як рішення Apple відмовитися від використання шкіряних аксесуарів було гідною захоплення спробою захистити навколишнє середовище, аксесуари FineWoven були прийняті дуже погано. Уже через кілька днів після випуску перших чохлів FineWoven для iPhone деякі покупці і ЗМІ поскаржилися на те, що тканина схильна до подряпин і плям; також були поширені фотографії чохлів FineWoven з вирівняними виїмками для порту USB-C.

Журналістка Wall Street Journal Джоанна Стерн заявила, що її чохол FineWoven "став коричневим, як гнилий банан" після п'яти місяців використання.

Краї відшаровуються, тканина стала коричневою, як старий компакт-диск, і він коричневий, як гнилий банан, - написала вона в розсилці Tech Things. Я чекала, що до мене додому приїде Центр з контролю і профілактики захворювань і оголосить це медико-біологічною проблемою".

Apple поки ніяк не прокоментувала критику на адресу Fine Woven, і поки неясно, чи припинить компанія випуск цієї лінії, чи якось поліпшить матеріал.

Додати коментар
Ще статті за темою