Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple підвищує ціну підписки на Apple Music для студентів

Apple підвищує ціну підписки на Apple Music для студентів

в iCases Blog

В декількох країнах.

Apple мовчки підвищила ціну своєї підписки на Apple Music для студентів коледжів у кількох країнах, при цьому компанія відправила студентам електронною поштою інформацію про те, що їхня підписка трохи збільшиться в ціні.

Зміна цін не є широко поширеною і, ґрунтуючись на висновках MacRumors, вплине на передплатників Apple Music в Австралії, Сінгапурі, Малайзії, Саудівській Аравії, Новій Зеландії, Індії, Індонезії, Ізраїлі, Кенії, Філіппінах та Південній Африці.

"Дякую, що підписалися на Apple Music. Ми хотіли б повідомити вас про майбутню зміну цієї підписки", - йдеться в електронному листі від Apple передплатникам Apple Music. "Apple підвищує ціну цієї підписки з 1,49 долара США на місяць до 1,99 долара США на місяць", - йдеться в електронному листі від Apple клієнту з Південної Африки.

Apple пропонує студентам знижку на Apple Music у порівнянні із звичайним індивідуальним тарифним планом компанії. У Сполучених Штатах Apple Music пропонується за 4,99 доларів США на місяць для студентів коледжу, порівняно зі стандартною пропозицією 9,99 доларів США на місяць. Клієнти також можуть отримати Apple Music у комплекті з Apple One, яка пропонує кілька послуг Apple за ціною 14,95 доларів США на місяць.

Додати коментар
Ще статті за темою