Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple продовжує працювати над додатком класичної музики

Apple продовжує працювати над додатком класичної музики

в iCases Blog

Ця інформація стала відома з коду iOS 16.3.

Apple продовжує працювати над автономним додатком класичної музики, згідно з прихованими змінами коду, виявленими @iSWUpdates у реліз-кандидаті iOS 16.3. Оновлення програмного забезпечення перебуває на завершальній стадії бета-тестування та, як очікується, буде випущене для громадськості наступного тижня, але незрозуміло, чи буде запущено додаток.

Наприклад, Apple змінила рядок тексту, який відображатиметься в стандартному застосунку Music для iPhone, з "A Shortcut to Apple Classical" на "Open in Apple Music Classical", припускаючи, що Apple змінила назву застосунку, принаймні попередньо. Інший рядок коду говорить: "Дослідіть цього виконавця в застосунку, призначеному для класичної музики".

У серпні 2021 року Apple оголосила про придбання сервісу класичної музики Primephonic і планує випустити спеціальний застосунок класичної музики 2022 року, але застосунок ще не запущено, і Apple мовчала про плани. Primephonic закрився у вересні 2021 року, і передплатники отримали безкоштовну шестимісячну підписку на Apple Music.

"Apple Music планує запустити спеціальний застосунок класичної музики наступного року, що поєднує класичний користувацький інтерфейс Primephonic, який полюбили шанувальники, із додатковими функціями", - ідеться у пресрелізі Apple 2021 року. Apple пообіцяла, що вона міститиме найкращі функції Primephonic, включно з "найкращими можливостями перегляду й пошуку композитором і репертуаром" і "детальним відображенням метаданих класичної музики".

Приховані посилання на застосунок класичної музики було виявлено в бета-версії застосунку Apple Music для Android і в бета-версії iOS 15.5 минулого року. Більше посилань на додаток було виявлено в XML-файлі на серверах Apple минулого року.

Додати коментар
Ще статті за темою