Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple працює над бюджетним Vision Pro

Apple працює над бюджетним Vision Pro

в iCases Blog

Зробивши пристрій залежним від прив'язаного iPhone або Mac.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, компанія Apple може запропонувати дешевшу версію гарнітури Apple Vision Pro, зробивши пристрій залежним від iPhone або Mac через прив'язку.

Минулого тижня з'явилося повідомлення про те, що Apple призупинила роботу над другим поколінням Apple Vision Pro, щоб зосередитись на випуску дешевших моделей на ринок. Однак Гурман стверджує, що Apple переключила свої ресурси на розробку дешевших моделей ще до виходу Vision Pro, і тепер пропонує докладнішу інформацію про те, як Apple планує створити доступніші космічні обчислювальні пристрої.

У своєму останньому бюлетені Power On Гурман стверджує, що прототип доступної гарнітури під кодовою назвою N107 має вужчу площу порівняно з Vision Pro.

Apple також розглядає можливість зробити цю версію залежною від підключених комп'ютерів Mac або iPhone. "Це дозволить Apple заощадити на обчислювальній потужності та компонентах, необхідних для перетворення Vision Pro на повністю автономний продукт", - говорить він.

За словами Гурмана, Apple все ще намагається скоротити витрати, зберігши ключові функції. Але якщо це станеться, Apple планує випустити дешевшу гарнітуру вже наприкінці 2025 року. Насправді, "це було нашим планом відколи Vision Pro була представлена ​​минулого року" - додає він.

Гурман подвоїв свою відповідь на звіт, опублікований минулого тижня, зазначивши, що Apple не планує відмовлятися від ринку гарнітур високого класу і що, хоча "пріоритет не високий", Apple все ще працює над N109 Gen 2 Vision Pro під кодовою назвою N2.

Ця модель схожа на поточну Vision Pro, але її процесор, як стверджується, буде швидшим і досконалішим порівняно із зовнішньою камерою. За чутками, компанія планує випустити Apple Vision Pro 2 до кінця 2026 року.

Додати коментар
Ще статті за темою