Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила другу бета-версію watchOS 11

Apple випустила другу бета-версію watchOS 11

в iCases Blog

Для розробників тестування.

Щоб встановити оновлення WatchOS 11, розробникам необхідно відкрити програму Apple Watch, перейти до розділу "Оновлення ПЗ" у розділі "Загальні налаштування" та увімкнути бета-версію watchOS 11 для розробників. У вас має бути Apple ID, пов'язаний з вашим обліковим записом розробника.

Як тільки бета-версія watchOS11 буде увімкнена, ви зможете завантажити її в тому ж розділі Software Update. Щоб встановити програмне забезпечення, заряд батареї Apple Watch повинен становити 50 %, а зарядний пристрій має бути підключений до Apple Watch.

У WatchOS11 також з'явилася функція завантаження тренувань, яка відстежує інтенсивність нового тренування Vitals та її вплив на організм з часом, інтегрує показники здоров'я, зібрані під час сну, такі як частота серцевих скорочень та дихання, та надає щоденну інформацію про стан здоров'я, щоб відстежувати , чи не змінилося щось.

Smart Stack був оновлений та доповнений новими віджетами та підтримкою активних видів діяльності, у ньому також з'явилися віджети, орієнтовані на час, циферблат Daily Life Photo дає рекомендації щодо вибору кращих фотографій, а функція перевірки безпеки тепер працює з тренуваннями.

Режим активності можна налаштувати зміну щоденних цілей, а під час відпочинку чи хвороби можна зупинитися, не втративши діапазон активності. Подвійне натискання тепер дозволяє користувачам переміщатися по додатку однією рукою, а Apple Maps дозволяє створювати власні маршрути для прогулянок.

Додати коментар
Ще статті за темою