Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple скорочує постачання Vision Pro на тлі зменшення продажів

Apple скорочує постачання Vision Pro на тлі зменшення продажів

в iCases Blog

Заявив аналітик Мінґ-Чі Куо.

За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple скоротила кількість пристроїв Vision Pro, які планує поставити у 2024 році, із 700 000–800 000 до 400 000–450 000.

Замовлення на ринках за межами США було скорочено ще до запуску Vision Pro, що, за словами Куо, є ознакою того, що попит у США «впав різкіше, ніж очікувалося». В результаті очікується, що Apple займе «консервативну позицію» щодо попиту на гарнітуру, коли Vision Pro з'явиться у більшій кількості країн.

Куо раніше заявляв, що Apple представить Vision Pro на нових ринках перед Всесвітньою конференцією розробників у червні, припускаючи, що він може бути доступний в інших регіонах наступного місяця або близько того.

Apple очікує, що постачання Vision Pro збільшиться у 2025 році порівняно з 2024 роком, і, як повідомляється, компанія «переглядає та коригує» свою дорожню карту гарнітур. Куо не очікує появи нової моделі Vision Pro у 2025 році, спростовуючи попередній звіт, в якому говорилося, що покращена версія Vision Pro розпочне масове виробництво у другій половині наступного року.

У лютневому звіті пан Куо повідомив, що Apple працює над підвищенням ефективності виробництва та управлінням змінами в постачаннях, що призведе до деяких змін у специфікаціях продуктів та користувальницькому досвіді. Тоді Куо вважав, що ми побачимо суттєво оновлений Vision Pro не раніше 2027 року.

Пан Куо вважає, що Apple слід вирішити проблему нестачі ключових додатків, підвищити ціну і підвищити комфорт, не впливаючи при цьому на досвід користувача; Низькі продажі Vision Pro вплинуть на популярність млинців і впровадження технології дисплеїв micro OLED в невелику побутову техніку.

Додати коментар
Ще статті за темою