Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple VR/AR можна буде використовувати без iPhone

Apple VR/AR можна буде використовувати без iPhone

в iCases Blog

Повідомив Марк Гурман.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, перша гарнітура Apple змішаної реальності може мати можливості набору тексту "в повітрі" і може використовуватися незалежно без супроводжуючого iPhone.

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня "Power On" Гурман пояснив, що гарнітура Apple навряд чи потребуватиме сполученого iPhone, на відміну від оригінальних Apple Watch. Передбачається, пристрій можна налаштувати без супроводжуючого iPhone і завантажити контент користувача самостійно, включно з даними iCloud. Передача даних з iPhone користувача після налаштування буде швидше варіантом, ніж вимогою.

"У повітрі", метод Apple для введення тексту за допомогою рухів очей і жестів рук із пристроєм, мабуть, увімкнений на останніх внутрішніх прототипах. Функція "відключна", попередив Гурман, пояснивши, що "ви все ще можете захотіти створити пару з iPhone, щоб використовувати клавіатуру з сенсорним екраном... Apple сподівається швидко покращитися після випуску пристрою".

Apple все ще планує відкрити першу версію гарнітури, ймовірно, під назвою "Reality Pro", на WWDC у червні цього року, а пристрій буде відправлено не раніше кінця 2023 року. Компанія також розробляє кілька інших моделей гарнітур для подальшого розвитку в майбутньому. Існує дешевша модель із нижчими компонентами дисплея і процесора, запланована до запуску наприкінці 2024 року або в 2025 році, ймовірно, під назвою "Reality One", а також гарнітура Reality Pro другого покоління.

Гарнітура Reality Pro другого покоління, мабуть, орієнтована на підвищення продуктивності. Хоча модель першого покоління буде містити чіп M2 поряд із вторинним чіпом для обробки AR і VR, вона, мабуть, недостатньо потужна для виведення графіки на рівні Apple. Наприклад, FaceTime буде підтримувати реалістичні VR-представлення тільки двох осіб одночасно, а не всіх у конференц-дзвінку, з гарнітурою першого покоління. За словами Гурмана, друге покоління Reality Pro може мати варіант чіпа M3 або M4 для розширення своїх графічних можливостей.

Додати коментар
Ще статті за темою